Duyuru
Sitemiz Yeni Açılmış Olup Eksiklerimizi Düzeltiyoruz. Pek Yakında Karşınızda olacağız.
30 Haziran 2014 Pazartesi

Facebook, İnstagram ve Twitter Takipçi Arttırma Yolu

02:03
instagram takipçi, vine takipçi arttırma, pinterest takipçi arttırma, tumblr hilesi, facebook beğeni hilesi, youtube izlenme hilesi,

Bu makaleye ayırdığınız 30 Dakika ile Sosyal Medya'nın Efendisi Olacaksınız!

Artık hepimizin kullandığı sosyal medya hayatlarımızın vazgeçilmez bir parçası işte bu yüzdendir ki bu sosyal ağlarda takipçi arttırma, fenomen olmak, en popüler olmak, ve en çok konuşulan olmak artık bizler için çok önemli bir noktaya ulaştı. Öyle ki bundan yıllar önce ölen ve bir ressam olan Andy Warhol'un da dediği gibi "Herkes bir gün 15 dakikalığına ünlü olacak." İşte sosyal medya da bize bu sözü kanıtlar nitelikte çünkü artık ünlü olmak hiç bu kadar kolay ve hızlı olmamıştı. Belki sonsuza dek ünlü olarak kalmayacak olsanız bile en azından bir süre için ünlü olma şansını sosyal medya bizlere veriyor. Ama öncelikle bunun için ya sabırlı olup akıllıca ve zekice twitler atmamız muhteşem fotoğraflar paylaşmamız veya çok büyük bir kitleye hitap edecek bir sayfa açmamız gerekmekte. Yada bunların hepsini es geçip kısa yoldan takipçilerinize veya beğenilerinize ulaşadabilirsiniz. İşte kısayol denince ise olaya ben el atıyorum. Buradan sonra neler yapacağınızı ve neler yapmayacağınızı anlatacağım. Size lazım olan her şey bu makalede bundan emin olabilirsiniz. Öncelikle ücretsiz siteler ile başlıyoruz. İlk sırada benim birinci tercihim olan site ile başlıyoruz:


ÜCRETSİZLER


1-LİKEALL.ORG: Bu site ile her türlü sosyal medya da takipçi kazanabilirsiniz. Ve emin olun buna pişman olmayacaksınız. Kısaca mantığını özetlemek gerekirse takip-takip ilkesine dayanıyor. Yani ne kadar çok takip edersen o kadar çok kredi kazanırsın ne kadar çok kredi kazanırsan o kadar çok takipçi beğeni veya istediğin herhangi bir sosyal medyada kısayoldan ünlü olma hakkını kazanırsın. Burada asıl nokta ise takip-takip ilkesinde illa ki kendi hesabınızla takip etmenizin gerek olmaması yani bir hesap açıp onunla insanları takip edip kredi kazanabilir ardından kendi hesabınız için bu kredileri kullanabiliyorsunuz. Bu kadar anlatmak yeter isterseniz hemen kullanımına göz atlaım. Bunun için ise video yöntemini tercih ediyorum. Youtube ta açıldığına göre bence bir sorun yok :) Videonun tadını çıkarın.

2-ADDMEFAST.COM: Likeall ile aynı mantığa sahip olan sitede kredi yerine puan var. Bu sitenin ikinci sırada olmasının sebebi ise Türkçe dil desteği olmaması. Aynı şekilde takip-takip ilkesine dayanan site de farklı bir hesap açarak puan kazanabilir ardından gerçek hesabınızda bunları kullanabilirsiniz. Yine likeall daki gibi tek bir siteye değil tüm sitelere yoğunlaşmış olan sitede her türlü sosyal medya mecrasından her türlü yöntem mevcut. Sadece bu iki siteyi kullanarak bile düzenli olarak takipçi, beğeni vb. bir çok ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. İsterseniz bununda kullanımını videomuzda izleyelim ardından 3. sitemize geçelim
.

  3-GORUNUM.ORG: İlk iki site ile aynı şekilde çalışan ama bir türk tasarımcının elinden çıkmış bir site. Geliştirilmesi gereken yerler olduğunun hepimiz farkındayız ama iki şirketin birinin hiç türkçe dil desteğinin olmayışı diğerinin ise amerikada doğmuş bir site oluşu ama türkçe dil desteğinin oluşu bize kendi ülkemizdeki bir geliştiriciye kazandırmak istediğimiz anda karşımıza çıkıyor. Yine takip-takip ilkesine dayalı olan site ilk iki site gibi çok işinize yarayacak. İsterseniz siteye ve kullanımına video da biraz göz atalım. <

  4-TWİMOD: Diğerlerinden farklı olarak sadece Twitter için kullanılan sitede yine takip-takip ilkesi kullanılıyor. Siteye twitterınız ile giriş yaptıktan sonra önünüzde takip ettikçe kredi kazandığınız bir sayfa geliyor ardından kazandığınız kredilerle de kendi hesabınızı takip ettirebiliyorsunuz. İsterseniz bu sitenin kullanımına da bir göz atalım ne dersiniz?

  5-TAKİPCİYURDU.COM: Yine sadece twitter için kullanılan bir sistem fakat sadece takip-takip ilkesi ile size takipçi kazandırmıyor çok daha fazlasını size veriyor. Twitter ile ilgili bir çok işlem yapmanıza olanak sağlıyor. Bunlardan bir kaçı: 1-       Tek bir tuşla sizi takip etmeyen kişilerin takibi bırakın. 2-       Toplu Dm (Direct Message) silme. 3-       Tüm favorileri geri çekme, Son atılan tweetleri toplu favori işlemi. 4-       Toplu tweet silme, tweet arama son tweet atanları toplu takip etme 5-       İD-Sorgu, Hesap Açılış Tarihini Öğren,Link Kısaltma(t.co),vs.. Kısacası twitter'da sadece size takipçi değil size Twitter'da kullanabileceğiniz ve sizin işinizi kolaylaştıracak ve çok hızlandıracak araçlarla karşınızda. İsterseniz siteye biraz göz atalım ve Twitter'da bu site ile iki adım önde olacaksınız. Hem takipçi kazanacak hemde işlerinizi hızlandıracaksınız.

  6-FAZLA.TAKİP.FR && KURNAZBAYİ.COM: Bu iki site ile hızlı bir şekilde takipçi kazanabilirsiniz diğerlerine göre daha az güvenli olmasına karşın çok daha hızlı bir şekilde takipçi kazanabilirsiniz. İki siteyi birden videomuz da anlatıyorum.

7-VİPTAKİP.TAKİP.FR: Bu site ile günlük 100 rt veya fav yaptırabilirsiniz yapmanız gereken siteye giriş yapmak ardından istediğiniz tweetinizin urlsini girip ardından miktarı girip rt yaptırabiliyorsunuz bu şekilde tweetlerinizi çok daha büyük bir kitleye göstermiş olursunuz. İsterseniz videomuzu izleyelim.


ÜCRETLİLER


1-İNSTATAKİPCİ.COM: Bu sitede instagram için takipçi satın almak en güvenilir yol diyebilirim. Özellikle hızlı bir şekilde göndermeleri ve gelen takipçilerin hiç birinin takibi bırakmaması en iyi tarafı. Ve instagram'da takipçi satın alabileceğiniz en ucuz sitelerden biri olma özelliğini taşıyan sitede ayrıca instagram'daki fotoğraflarınız için resim beğenisi de satılıyor.

  2-TAKİPMAG.ORG/TAKIPCI-SATIN-AL: Bu site ise Twitter'da takipçi satın almak için biçilmiş kaftan. Özellikle çok hızlı bir şekilde takipçilerinizin gönderilmesi dışında gelen takipçilerin tamamı Türklerden oluşmakta. Ve takibi bırakan kişi olması ihtimaline karşı artı 200 takipçi atıyorlar. Toplamda 7 Ücretsiz ve 2 Ücretli siteler tamamı denediğim veya direkt benim sahibi olduğum siteler. Bu yüzden ben satın alırken yada ücretsiz bir şekilde takipçi kazanırken işe yaradıklarını söyleyebilirim. Ve bu siteler ile Sosyal Medyanın Fenomenleri arasındaki yerinizi alabileceğinize inanıyorum. Bu siteleri incelemeniz ve devamlı kullanmanız halinde bence sosyal medya hesaplarınızda ki takipçi sayılarında gözle görülür bir fark olacağından eminim. Umarım işinize yarayacaktır.
Sonraki Kayıt
Önceki
Eski Yayın Yok.

4 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Interesting topic for a blog. I have been searching the Internet for fun and came upon your website. Fabulous post. Thanks a ton for sharing your knowledge! It is great to see that some people still put in an effort into managing their websites. I'll be sure to check back again real soon.
    Facebook sayfa begenisi

    YanıtlaSil

 
Footer'ı Göster